Web Design & Ecommerce

Creare site-uri web

Realizam site-uri web de la concept si pana la implementare. Ne implicam activ in toate etapele necesare in crearea unui site web.

Puteti dezvolta impreuna cu noi, proiecte de web design: site-uri web simple sau complexe, catalog online cu prezentare produse, magazine online, site-uri de turism, site-uri de presa, portaluri web complexe, etc.

Daca aveti deja un site web creat cu ceva timp in urma, depasit ca si tehnologie sau continut, neactualizat de mai mult timp si doriti sa-l modernizati, sa corespunda cu cerintele web actuale, revitalizand afacerea dvs printr-o grafica prietenoasa si unica pentru brand-ul sau afacerea dvs - pentru toate astea este suficient doar sa ne contactati.

Web Design

Site-uri pentru mobil

Site-uri pentru mobil

Realizam site-uri adaptate vizual si corespunzator pentru dispozitivelor mobile (smartphone-uri si tablete).

Chiar daca site-ul dvs. poate fi vizualizat de pe un dispozitiv mobil, trebuie sa aveti in vedere necesitatea realizarii unui site optimizat pentru dispozitivele mobile, astfel este afectata incluziv indexarea pentru Google, tinand cont ca in momentul de fata cei mai multi potentiali clienti ai dvs sunt vizitatori de pe smartphone-uri si din ce in ce mai putini de pe Destop PC.

Chiar si in cazul unor site-uri existente, unele pot fi reconstruite sau remodelate din punct de vedere web design - ca sa fie compatibile visual pentru smartphone-uri si tablete.

Puteti cere o evaluare din acest punct de vedere ... aici


CMS - Site cu sistem de administrare

Avantajul major a unui site cu sistem de administrare este acela ca sunteti independenti. Permite sa va actualizati site-ul sau magazinul online cu informatiile care le doriti oricand.

Sistemul de administrare (pe scurt CMS - de la content management sistem) al site-urilor dezvoltate de catre noi este unul usor de inteles si folosit indiferent de nivelul de experienta tehnica al utilizatorului aplicatiei. Din CMS puteti adauga, sterge, modifica continutul text al paginilor, puteti adauga, sterge, modifica fotografii, galerii foto, meniuri afisate, coduri de tip embed, pagini noi, produse si chiar categorii si subcategorii de produse.

Indiferent de complexitatea site-ului dvs., va sfatuim sa optati pentru un intrument de administrare al site-ului care sa va permita libertatea de exprimare si dezvoltare.

CMS - Site cu sistem de administrare

Aplicatii web

Aplicatii web

Va puteti simplifica si automatiza afacerea dvs cu solutiile dezvoltate de catre noi, aplicatii pentru programari online automatizate, solutii integrate pentru agentii imobiliare, aplicatii pentru agentii de turism, aplicatii intranet cu access privat doar in cadrul retelei companiei dvs, aplicatii modulare corespunzatoare departamentelor companiei dvs, Aplicatii personalizate conform cu cerintele activitatii dvs.

Aplicatiile astfel dezvoltate si personalizate pentru afacerea dvs, ajuta la evitarea si scurtarea timpilor si activitatilor auxiliare, permitand in acelasi timp o imagine clara privind organizarea si functionarea sarcinilor programate pentru departamente, echipe si oamenii din cadrul companiei dvs.